De tranen gedroogd
De neppe glimlach
Weer gemaakt
Het masker
Weer opgezet
Niets zal ze laten zien
Niemand
Zal ze iets laten horen
Van haar diepste gevoelens
Die zich een weg banen
Nooit zullen de tranen
Voor iedereen te zien zijn
Geen moment zal de glimlach
Van haar zorgvuldig
Opgezette masker, verdwijnen
Geen moment zullen haar handen trillen
Zal ze laten merken
Dat ze bang is, zo verschrikkelijk bang
Bij het horen
Van zijn naam
Niemand zal het weten
Nooit, alleen ik
Ik ken je angst en pijn
Toe, laat je tranen gaan
Ik droog ze wel.