de wereld van een boek
een rustgevende soort muziek dringt m'n oren binnen
raak verder en verder verdiept in mn boek
todat ik in de wereld van de schrijver sta
door de ogen van de hoofdrolspeler begin ik mijn reis
volledig van de buitenwereld afgesloten
beleef ik alles alsof het waar gebeurt
de wereld die hun gemaakt hebben
geven mij een tweede toevluchtsoord
om ongestoord mijn leven te leiden
wat de hoofdpersoon voelt
de liefde, pijn en passie
voel ik door mij lichaam gaan
in de verte hoor ik geroep
ik ontwaak uit de betovering van 't boek
zuchtend sta ik op, 'k moest aan tafel