het was misschien geen goed begin geweest,
maar dit is nog lang niet het einde.
ik wil alles voor je doen, zolang jij je gelukkig voel,
zodat ik een lieve lach op je mond ziet verschijnen.
ik weet dat jij ook een slecht verleden heb gehad,
maar ik zal je hier door heen slaan.
vertel me alles wat je dwars zit lieverd,
dan kunnen we samen de wereld aan.
alleen jij heb mij pas geleden een beetje pijn gedaan,
ik wist niet meer hoe ik moest beginnen.
of dit wel zou eindigen?
gelukkig wist ik je te herwinnen.
maar je moet toch je eigen keuzes maken,
maar dat hoort erbij in het leven, die dingen.
het enige wat ik vraag van je is om een kans te geven,
want ik wil je gewoon niet dwingen.
maar dan kijk ik in je lieve ogen,
dan zie ik een hoop verdriet.
vraag ik me af of die mooie tijd wel terug komt,
dat is het enige wat ik wil, ook al zie je het misschien wel niet.