Ik kan heel goed dichten en rijmen.
Maar ook heel goed slijmen en ik ben ook heel erg lief want anders schreef ik nooit een brief naar jou en de warmte met jou bestaat er nooit kou.
Misschien komt het wel ... omdat ik van je hou.
Dit ales kan ik uit mijn hoofd verzinnen dus pak maar een pen en doe met me mee om een paar woorden te schrijven want ik zal altyd bij jou willen blijven en als ik niet zo kunnen praten zouden de woorden op mijn lippen kleven.
Elke dag dat ik aan jou moet denken, zal ik op een roze wolk zweven.