Zoveel meisjes maken het mee
het hoort gewoon niet.
Het is doodeng
in zo’n afgelegen gebied.
Die mannen zijn gek
gek in hun hoofd
al hun gevoel
is weg, foetsie, ontroofd.
Waarom zouden ze het doen
vraag ik me dan af.
Ikzelf ben ook doodsbang
of is dat een beetje maf?
Je krijgt er gewoon trauma’s van
als dat bij je gebeurt.
Angstig gillen, niemand die je hoort
wordt je zomaar over de grond gesleurd
Aangerand, verkracht,
helemaal koud en naakt.
Niets kan ze stoppen
terwijl er een ijselijke gil slaakt.
Ik ben doodsbang
dat het mij ook overkomt,
dat ik op een nacht verkracht wordt
en dat het niemand iets bomt.
Ik durf niet eens in het donker
alleen naar huis te gaan.
Bang voor enge mannen
die me zo neer slaan
Toch doe ik het elke keer
geluiden jagen me op stang.
Ik vind het gewoon eng.
Doodsbang..