Terra Incognita
Aarde verschroeid door vuur
Vlammende weemoed naar ijs
Het as bedolven onder water
Een heimelijke blik naar later
Later op den duur, de reis
De zuivere lucht latent
aanwezig in de longen
Het diepe ingesprongen
Een vervlakking, ongekend
Looiend als gesmolten lood
Verspreid de hersendood
In duurzame verpakking