Woorden zijn er in overvloed
Gevoelens ook
Beide gebruiken zodat de ander je verstaat?
Zeg het eens, komt dat veel voor?
Je toont iets, de ander neemt het verkeerd op
Je zegt iets, de ander ... (moet ik het nog zeggen)
Zo gaat het elke dag opnieuw.
Als we nu eens leren luisteren naar elkaar
vooral naar het hart van de ander.
We zouden al heel wat wijzer zijn,
we zouden al zoveel meer weten.
Luister naar elkaar
De liefde
de vriendschap
de warmte
...
bloeit helemaal open!