Mijn Roos
Een roos zo rood als bloed
Een roos is vaak wel zoet
Je geeft een roos aan je geliefde
Je geeft een roos aan een vriend
Verliefd of verloren een roos zal er zijn
Bij goede tijden en bij slechte
Voor mij ben je een roos,zo lief en zo zoet
Voor mij ben je een roos,als vriend en meer
Tijden komen, tijden gaan
Maar voor mij blijft onze vriendschap altijd
Ik kan een gedicht schrijven
Om te zeggen hoeveel het me spijt
Maar jij,mijn lieve roos weet wel beter
Beter om mij niet te vergeven
Dit keer heb ik het echt verpest
Maar ik weet wel beter,het is niet helemaal mijn schuld
Jij deed ook hard mee
Nu ben ik gestopt met mezelf de schuld te geven
En weet mijn lieve roos,dat ik nog steeds om je geef
Weet dat ik het elke dag probeer goed te maken
Alles wat ik je vertelt heb,ik heb geen spijt
Ooit word het weer als vroeger
Maar niet precies
Ooit word het weer zo leuk
Dan lachen we en rennen we
Ooit kan je me vergeven en word het weer zoals het was
Maar sommige dingen veranderen niet overnacht
Dus ooit moet wachten en nu moet er zijn
Want nu moet ik het goed maken
Al zeg je dat het niet kan
Ik geef je niet op