De laatste buiging
Doe ik voor jou
En laat je horen dat ik van je hou
En het spijt me dat ik je soms pijn heb gedaan
Je gek heb gemaakt
Maar ik zal je nooit meer vergeten
Die kusjes op me wang
M’n handje vast houden als klein meisje
Me op schoot nemen
In me geloven
Wat jij heel je leven hebt gedaan
Je bent trots op me
En als iemand naar me vroeg
Dan vertelde je uitgebreid mijn dromen
Mijn dromen om te zingen, te dansen, en te acteren
Je praatte honderuit
En als ik naast je stond zei je trots : dat is mijn kleindochter
Ik ben trots op jou
Als man, vader, en mijn opa
Je bereikt altijd je dromen
En tilt mijn hoofd op als de tranen stromen
Je bent de liefste de beste
En nu lig je daar
Met een slangetje
Zo machteloos
Zo ongemakkelijk
Alsjeblieft,
Doe het dan minstens voor mij
Maar knap snel weer op !!
Met liefs je kleindochter Carolina