"Telkens datzelfde gevoel"
Dat gevoel
dat constante knagen in mijn hoofd
het gehaast van het dagelijks leven
en zo de verdrongen gevoelens
dat lege gevoel in mijn hart
de tranen die opwellen
het denken van waarom?
het kippenvel, de gedachte & het verzet
daarna de traan die over mijn wang biggelt
het verlangen wat zich kenbaar maakt
als ik voor de zoveelste maal weer alleen ben
de oude bekende
genaamd: eenzaamheid