ECHTE LIEFDE
Liefde kun je niet kopen,ze wordt je uit het hartgegeven
Liefde kun je niet ontlopen,het is de basis van het leven
Toch moet je liefde bewaken,,t nooit normaal vinden gaan,
Want dan zul je het verliezen en vloeit er menig traan
Maar liefde bedekt elk verdriet,je leert groot,
Juist door heel klein te zijn.
Groter winnaar is er niet,buig je hoofd maar,
En wees SAMEN klein.
Geef die liefde steeds aan elkander,
Zonder verwijt maar ook zonder klacht,
Liefde zit in hem en mij,ik ben stil,
En ik aanvaard het zacht.