En als de avond
aangebroken is
en het dampende
wordt uitgestald.
Dan rest haar niets
dan het vergaren
van beelden
zoals ze eigenlijk
wil zijn - en niemand
kan haar begrijpen.
Ontevredenheid
en aanstellerij
denken zij.
Maar de avond
vordert. Morgen
maar weer opnieuw
beginnen, misschien
in afwachting van zo
min mogelijk dampendheid.
08-12-07