Een blik in het verleden
Jij, die ik ken
Of toch denk te kennen
Jong, vrolijk
Maar van papier
Ontroerend lief en schattig
Bezorgd
Glimlach die komt opborrelen
Tranen die hun weg net niet naar boven vinden
Leeg en vervuld tegelijk
Een blik in het verleden,
Het jouwe
Je leven zonder mij
Geluk in vrolijke kleuren
Een verleden, van papier
Verdwenen,
Even pijnlijk verdwenen
Als het verleden dat we deelden
Maar net zo mooi schitterend
In herinneringen
Laat de toekomst,
Zelfs al wordt ze ooit een toekomst van papier,
Even hard stralen
Als je glimlach op de foto's,
Als het verleden in mijn hart...