de avond was koud
het gevoel van slapen kwam dichtbij
het werd een nacht die ik stuk voor stuk verdreef
maar langzaam tot een helder licht kon opbouwen
ik vergat voor een keer hoe mooi een droom kon zijn
niet wetend dat hij in werkelijkheid was
het werd donker om me heen maar in de verte scheen een lichtje ik kon er niet naar heen
ik werd verward wakker
al bleek het een droom te zijn
stond ik midden in de werkelijkheid