Als ik had geweten
had ik het nooit gedaan
Als ik zag dat het slecht ging
had ik er alles voor gegeven
Ik heb niet geweten
als het niet uit was
was ik nooit met hem gegaan
Ik heb niet gezien
ik wou dat ik onze relatie redden kon
Verder met jou voor de rest van mijn leven
Lief, ik mis je ontzettend, nog steeds
Ik wou dat ik nog bij je was
en dat je nog van me hield
Lief, wat ik hiermee zeggen wou
Ik mis je fucking erg
en ik hou van jou