Vandaag sloeg de tijd te hard
en heeft het mij ontnomen
jou met mij te laten zijn
mij met jou te leven
Het heeft geen zin
het tij te keren
de klok draait nooit
de verkeerde kant
Maar het steunt mij wel
dat ik het was
die elke seconde
er twee telde in mijn hart.