In jouw verhalen
zal ik nooit voorkomen
je zult nooit over me dromen
ik zal nooit meer betekenen
dan ik heb gedaan
ik zal bij jou altijd in
de schaduw van anderen staan
je wilt me niet kennen
onze korte tijd samen
wil je zo snel mogelijk vergeten
je wilt van onze liefde
helemaal niets meer weten
tranen over
hoe het is gegaan
dat ik zo onbetekenend
voor jou blijf
alsof ik er niet mocht zijn
dat je doet alsof ik lucht ben
dat doet me zo ontzettend pijn