Het was zo mooi
dromen waar gemaakt
de hemel aangeraakt
Het was zo mooi
wensen vervuld
leven in onschuld
Het was zo mooi
zo vertrouwd
zoveel opgebouwd
Dat was het
want jij bent weg
niemand kan het begrijpen
het maakt niet uit wat ik zeg
Een grote leegte om te vullen
Een gat dat niet wil dichten
Een aangeslagen indruk
Ik verberg m'n pijn achter vele gezichten
Mijn identiteit is verdwenen met jou
en zal nooit hetzelfde zijn
Een gevoel van jouw aanwezigheid
is nu niet meer dan schijn
Het was zo mooi
Dat was het echt
Een sterk gevoel van leegte
Want er is zoveel niet gezegd
Het was zo mooi
Dat was het zeker
Het is zo onterecht.