Wat ik de afgelopen dagen heb gedacht,
wat er door mijn hoofd is gegaan..
Waarom heb ik mezelf dit aangedaan?
simpele dingen,
zo klein..
simpele dingen,
ze doen me zo'n pijn.
voor iedereen lijk ik vrolijk,
maar ik voel me alles behalve fijn.
die kleine dingen,
die je zo gruwelijk diep raken.
ik wist niet dat je van je eigen gevoel zo'n puinhoop kon maken !
sandra
:(