Voor iemand die veel meer voor mij betekend dan een gedicht, en ik hoop dat ze dat nog weet.
Zonder jou.
Ik kan zonder je.
Dat kan ik.
Ik kán zonder je.
Maar dat wil ik niet.
Ik wíl niet zonder je.
Ik wíl niet dat er een,
Stukje van me afbreekt.
Want ik hoor bij jou,
Jij bent degene die ik,
Altijd alles kan vertellen.
Jij bent degene waar ik,
Heen ga, als ik ergens mee zit.
Maar langzaam wodt het anders.
We krijgen allebei ook anderen,
En ik merk hoe we veranderen.
Het doet me pijn om te zien,
Dat je me nu misschien,
Nooit meer ziet staan.
Dat je me laat gaan.
En ik kán zonder je,
Dat kan ik.
En dat wil ik niet.
Maar als jij het zo wil,
Kan ik je niet tegenhouden.
Weet alleen wel,
Dat ik van je blijf houden.