Een schot in de duisternis
Een kind nog, niet begrepen
Een vriend, ook slecht geslepen
Samen op de verbrander
Een toevallige ontmoeting
Een terloopse begroeting
Met een man uit duizenden
Overweldigen deed hij
Met cadeaus en wijsheid smeet hij
Maar een breuk forceert hij
En plan, dom misschien,
Wraak, stelen, slecht bezien
Het eindigt met een schot in de duisternis
Een sneeuwbal die blijft rollen
Ontdekkingen die blijven bollen
De engel bleek een duivel
Twee vrienden moeten boeten
Zijn nu gebonden met handen en voeten
Door de grillen van een maniak