Niet zo
Het hoort niet zo te eindigen
Waarom?
Lopen we elkaar te pijnigen?
Meer verlangen
dan je ooit zal kunnen geven
Meer geven
dan ik ook zal kunnen beleven
Waar ben je nu
Nu ik je zo hard nodig heb hier
Ik weet het wel
Maar het voelen is teveel zonder bestier
Leren delen
Was nooit mijn sterkste kunst
Durven voelen
Was teveel voor jou als gunst
Maar ik geef het op
Zal niet meer op je drukken
Voor jou nooit eerlijk
Je op te zadelen met mijn nukken