Ik weet dat jij mij haat
Want ik hoor dat je over mij praat
Ik weet dat jij mij niet moet
Want zie maar eens wat jij doet
Je schelt mij uit recht in mijn gezicht
En noemt mij een lelijk wicht
Je wijst naar mij en begint te lachen
Keihard zodat iedereen het hoort
Ik hoor de dingen nog na in mijn hoofd
Zo woord voor woord
Je verzint roddels en leugens die over mij gaan
En het liefst zou je mij ook nog eens erbij slaan
Dan lach je mij uit voor mijn kleren
Noemt mij ouderwets en lelijk
En dan lach je mij alweer uit
Recht in mijn snuit
Maar meid kijk uit
Want je bent gewaarschuwd
Ooit pak ik je terug zo snel zo vliegensvlug
Dat jij het niet eens merkt
En dan verrot ik jouw leven, dan ben ik degene die over jouw praat en jouw met woorden de grond induwt
Want dan ben ik
Dan ben ik de persoon die jouw haat