het leven zit boordevol
met lessen
uit positieve en negatieve ervaring
sommige zijn een hele openbaring
wandelend door het leven
leert men dag na dag
men leert te overleven
en te blijven streven
na dat wat bereiken wil
iedere dag is een les
al voelt je wereld nog zo kil
het klinkt misschien heel simpeltjes
en klinkt je hart heel stil..
het leven zit boordevol
met wijze lessen
trek daaruit je leer
ookal doet het soms
even zeer..
12/12/07
*lucienne*