Chaos.
Het is een ongekende, bekende chaos.
In mijn hoofd en lichaam.
Een strijd die nog niet gestreden was.
Verplicht om weer te strijden.
Mijn grootste angst is waar geworden.
En geen woorden of troost die daar wat aan kunnen doen.
De tranen zijn nog niet op.
En de pijn is nog niet voorbij.
- Genezing was een illusie. -