Vroeger toen haatte jij mij,
Samen met je vrienden want die stonden altijd aan je zij.
Schold jij mij uit zodra je kon,
En verzon,
Verzon je de gemeenste dingen.
En nu ben je veranderd net als ik,
Nu probeer jij aardig te doen
Maar het is teveel van het goede want van die verwarring val ik zowat uit me schoen.
Leuk voor jouw snap best dat jij het goed bedoeld
Maar je doet te vrolijk te nep
En ja misschien ligt het probleem bij mezelf
Want hoe goed ik ook mijn best doe
Ik doe niet normaal tegen jouw,
Het wil gewoon weg niet echt lukken,
Alle pogingen die ik doe die mislukken.
Kan wel zand erover doen en vergeten,
maar het staat nog allemaal te helder in me geweten
Want het blijkt wel weer dat ik toch niet in staat ben normaal te doen.
Want ik doe wel aardig
Maar of het gemeent overkomt is wat anders...