Het kostte me tijd,
tijd om afscheid te nemen
Zou ik het doen,
zou ik het wel doen?
Maar ik ben alles zo moe,
zo vreselijk moe
Ik durf het niet,
en toch wil ik zo graag
Weg van deze wereld,
wereld zonder liefde,
zonder warmte,
zonder genegenheid
Ik voel me hier niet thuis,
ik voel me nergens thuis
Ik voel me net als een spin,
een spin gevangen door haar eigen web