de stilte omring de angsten...
de bomen lijken aan het dansen..
Stil en zwijgend in de hoek..
Ergens naar opzoek.
Opzoek ...
Naar haar zelf..
Gedachtes schieten haar te kort...
Er gebeurt te veel in haar leven en lot!
Ze wou dat ze het vergat...
Maar dat was iets.. Dat nooit zou lukken..
De stilte omring de angsten..
De bomen lijken aan het dansen..
Stil en zwijgend in de hoek..
Ze lijkt wel bevloekt!!
Bevloekt door het donker..
Haar hardt door midden gescheurdt ...
En elke dag maar weer betreurdt ..
Ze wou het laten stoppen..
Maar dat was iets.. wat nooit zal lukken
Omringd door de stilte..
Met al haar angsten in haar hoofd..
Die nooit meer kunnen worden gedoofd!