ik druk mijn liefde voor jou uit in een gedicht
dan staar ik naar je ogen en naar je gezicht
langzaam komt er een lach en kijk je me aan
je vraagt je af of dit over zou gaan
ik schud mijn hoofd verbaasd naar jou
ik voel het al aankomen maar dit was iets dat ik niet wou
je hebt een ander op de bergen ontmoet
die jou hart sneller dan mij kloppen doet
ik doe me ogen dicht zo dat ik je niet weg zie gaan
en ik hoop dat jij nooit hebt bestaan