Voor jou...
Vijf maanden geleden was die bewuste dag,
opeens zagen we elkaar staan.
Vijf maanden geleden dat je verliefd werd op m'n lach,
wat heb je daarna met me gedáán?
Die ene avond in de kroeg,
opeens was het met ons gedaan.
's nachts op het strand; het was niet nodig dat je me vroeg,
want die vonk van liefde voelden we allebei aan.
Vanaf die ene nacht,
zijn we niet meer bij elkaar weg te slaan.
Ik zeg het me veel liefde en lach:
"Met jou wil ik voortaan door het leven gaan!"
IK HOU VAN JOU!!!!!