Sinds de dag dat ik jou ken
Lijkt het wel of ik veranderd ben
Ik voel me meer blij
Oh.. wat voel ik me vrij
Ik kan doen en laten wat ik wil
Zelfs boeren of een harde gil
Ik laat je nooit meer gaan
Wij kunnen samen alles aan!!
Jij bent de reden voor mij om te leven
Zonder jou aan me zij zou ik hele dagen beven
Samen maken wij het leven leuk
Soms ook verdriet maar vaak liggen we in een deuk
Schat hou van jouw
Ik blijf je altijd trouw!