De koningin van Vanachter en Vanvoren,
had enorme grote oren,
leuk vond zij dat niet,
het deed haar eigenlijk een beetje verdriet.
Haar man graaf van Grammestaart,
was nogal tamelijk behaard.
Wist wel een oplossing voor dat probleem,
gaf haar een briljanten diadeem.
Zo kon zij daartussen wat verstoppen,
en haar hele bevolking foppen,
Samen liepen zij daar hand in hand,
zij waren wel degelijk van goede stand.
Het was wel een opzichtig stel,
maar beide mooi,dat wel.
Mocht U ze ook eens ontmoeten,
doe ze van mij maar de groeten!