bijzondere man
dat ben jij voor mij
ik kan nog steeds niet geloven
dat jij blijft bij mij
na alles wat er is gebeurt
dat jij nog zoveel vertouwen hebt in mij
kan alleen maar zeggen elke dag dat het beter gaat
voel ik jou steeds dichter toegroeien naar mij
en elke dag met jou aan mijn zij
maakt mij blij