2 levens, 1 gedachte.
Zonder woorden kunnen begrijpen.
Allebei niet bij machte.
Een verleden niet te begrijpen.
Niemand die het ooit kan verzachten.
Bang dat zij het ook zullen krijgen.
Nachtmeries over vele nachten.
Stukjes hart dat ze bij elkaar moeten rijgen.
Stukjes hart die ze zijn verloren.
Zoveel wonden om te helen.
Een muur, een wal zo hoog als een toren.
Geen straaltje licht om mee te spelen.
Alleen de duisternis om hun heen.
Niemand die er doorheen kan breken.
Alleen hun 2, heel alleen.
Alleen elkaar om tegen te spreken.
1 opslag, 1 ogenblik, 1 moment.
Brak er een beetje licht door.
Alsof het door God is gezend.
Een beetje vertrouwen, en ze gaan er weer voor.