samen verder
Kom in mijn armen
en lach naar me
zoals je nog nooit gelachen hebt
omdat je nu geen angsten meer hebt
Ik loop met je hand in hand
over het bevroren gras
wat onder onze voeten ondooit
en weer een nieuwe leven in gaat
Ik verwacht dat je lekker gaat leven
genietend van iedere dag die je nog hebt
zodat als er eens je laatste dag komt
dat je dan echt geleefd heb
Ik neem je deze dag mee
naar mijn droomwereld
waar alles wat je wilt
werkelijkheid is
Ik zie je grootste dromen uitkomen
ik zie dat je me dankbaar bent
en ik zie dat je nooit meer opgeeft
kom, dan gaan we samen verder