Lief zijn is verboden,
iemand beschermen is partijdig.
Jezelf kiezen is egoïstisch.
Bitchy-ness is arrogant.
Goed kleden is nep.
Alles is verboden,
alles word geplaatst,
vrijheid moet nog komen.
Wat kunnen we in deze tijd nog zijn of doen.
Om geliefd te worden?