Leugens vroeg of laat,
Leugens in elke graad,
Het blijven leugens
Ze worden toch wel achterhaald
Na de leugens komt de stilte
De oorverdovende stilte
Waardoor je zeker weet
Dat je fout zat
Hierna komt het besef
Dat je je realiseert
Ik heb iemand gekwetst
Maar vaak is het dan al te laat