Wat ik je schenken kan
is een huis om thuis te komen
een warm thuis
waar je even kan bijkomen
een liefdevolle persoon
een luisterend oor
een warme knuffel
wanneer je het nodig hebt
trek je door elke diep dal
sta je bij
vang je op voor de val
Sta aan je zij
in goed of slecht
bouwen op mij
eerlijk en oprecht..
ga de strijd met je aan
maakt niet uit welk gevecht..
Een warm huis
een warm hart
een beschermend thuis
mijn fundering is gehard
dus het heeft geen vat
neem de uitdaging aan
twijfel niet..
laten we samen bouwen
aan een heerlijk bestaan !!
14/12/07
*lucienne*