jij bent iemand heel speciaal voor mij geweest
en nu nog
want elke dag en nacht denk ik aan jou
iedereen denkt dat mijn groot verdriet
voor jou al voorbij is maar dat is niet zo
soms komen de tranen terug in mijn ogen
maar dat probeer ik te vermijden
ook al is dat moeilijk
want ik hield van niemand meer
dan van jou.