op die dag was ik deprie en verslagen
maar toen kwam jij opdagen
ik wist helemaal niet hoe het verder moest
maar jij gaf me opnieuw moed
sindsdien lachte ik de wereld vriendelijk toe
want met jou in mijn hart
werd ik het lachen noiit moe
maar sinds onze laatste dag tezamen
zag ik je niet meer en dat deed zeer
nu is het weer zoals in het begin
mijn leven heeft geen zin
wil je weer contact met me op nemen?
enne...nog een laatste ding dat ik zeggen wou
ik hou van jou.