Als ik zo lang moet wachten om hulp te krijgen
kan ik dat rotgevoel het beste stilzwijgen
maar dat lukt gewoon helemaal niet
en ondertussen loop ik door met te veel verdriet
Het word me allemaal veels te veel
en ik kan mezelf niet helpen
mijn pijn word niet vanzelf weer heel
het enige wat ik kan doen is de pijn stelpen
waarom duurt die hulp zo lang??
tegen die tijd ben ik er waarschijnlijk niet meer
bij de hulpinstellingen verloopt het zo wrang
en hoezo doet dat zo'n zeer??
al die vragen spoken door mijn hoofd
en de vrolijkheid die ik had is weggeroofd