er zit een fonkelend sterretje
dat twinkelt vanuit mijn ziel
het is voor iedereen
zichtbaar als ik voor Hem kniel
het is Zijn liefde voor alle mensen
die geschreven staan in Zijn Hand
ik hoop dat jij voor kerstmis
ook een lichtje in je krijgt
en die dan doorgeeft heel het nieuwe jaar