Ik zal je nooit vergeten.
je staat gegrift in mijn geweten.
Als de vrolijke en lieve zwager.
niet als iemand die ernstig ziek was en sterk was vermagerd.
Nog nooit heb ik gezegt hoeveel ik om je heb gegeven.
dat is waar ik spijt van heb en ik hoop dat je me dat kan vergeven.
Ik wil met dit gedicht zeggen hoeveel ik om je geef.
ik zal je alijd herinneren als de lieve zwager zolang ik leef.
Altijd zul je in onze harten zijn.
dat kan niemand van ons afnemen, die gedachte verzacht mijn pijn.