Waarom zijn jullie geboren in een wereld
waar niemand om iemand geeft?
Een wereld waar iedereen aan zichelf denkt
denkt.
een wereld waar onschuldige kinderen
en meisjes misbruikt worden om een ander
zijn verlangens te geven.
waarom andere mensen hun leven kapotmaken
voor jou plezier???
ik begrijp het niet.
maar ik weet een ding goed
de eerste die ik vind die zoiets doet,
die leeft nie meer.
en voor alle mensen die het meegemaakt,
ik wil maar zeggen dat ik begrijp wat jullie
hebben doorstaan.
ik ben opgegroeit met een moeder die 11 dagen
aan een stuk misbruikt is geweest.
en daarom dit gedicht
het zal geen grote troost zijn
maar als het te veel wordt mag je me altijd
contacteren op mijn msn.
capuiera59@hotmail.com
alvast bedankt!!!