voel geen medelijden
heb geen spijt
maak je keuze
en ik wordt bevrijd
blijf niet hangen
omdat je het zielig vind
blijf uit verlangen
omdat je me bemind
blijf niet
als je het al weet
als je geen toekomst ziet
en het aan je vreet
blijf alleen
wanneer je mij
in je leven wil hebben
liever dan zij
en het met mij wil redden
ga maar weg
als je keuze er al is
doe het niet in een omweg
want er ontstaat crisis
hoe langer je wacht
om de knoop door te hakken
zal ik je zeggen
fluisterend zacht...
komt snel de dag
dat ik je voor zal zijn..
17/12/07
*lucienne*