In een donkere kille nacht
helemaal alleen ineengedoken,
denkend aan het verleden,
zoveel vragen om me heen
Wat zal er nog komen,
wat kan ik nog doen,
wat moet ik doen om die
ene stap te bereiken?
Zoveel geprobeerd,
maar ook zoveel opgegeven
Niets kunnen bewijzen
Wat moet ik doen,
wat kan ik doen
om mij angst te overwinnen?