Waar is de zon nu heen?
Waar is de liefde naartoe?
Ik sta hier nu weer alleen
Het maakt me zo levensmoe
Dit is het punt om te stoppen
.. of het punt om te laten gaan
het is constant mezelf willen foppen
wanneer anderen me niet zien staan
verlangen naar dat stukje licht
een bevredigend gevoel
ik klap weer even dicht
het voelt zo goed als mijn doel