ik droom dezelfde rare dromen,
dat ik naar jou toe zou komen.
Dat ik met je praat op straat,
en dat je je vrienden voor mij achterlaat.
Dan kijk je me diep in de ogen aan,
en vertel je me waarom wij bestaan.
Jij bestaat om voor mij te leven,
gekke dingen met me doen liefde geven.
En ik ben daar om er voor jou te zijn,
ik voel wel de liefde maar het is maar schijn.
waren het maar dromen want nu is het echt
en komt mijn liefde niet op z'n plaats terecht.
maar ik hou vol aan als wat komen zou
soms kan ik zelfs niet zeggen dat ik van je hou
soms huil ik tranen van verdriet
omdat je de echte liefde in mij niet ziet
omdat je altijd maar blijft zeggen
dat alles goed komt als we het bijleggen
maar nu is het over is het voorbij
ik slaap niet meer naast jou ik ben weer vrij
ik vlieg als een vogel met vlinders van de nacht
ik kijk in de spiegel en weet dat ik niet aan je dacht
dit is geen afscheid om gedag bij te zeggen
of iets doms dat we straks weer bijleggen
nee nu is het echt over het is definitief
al hou ik niet van je ik heb je wel lief.