veel verwachtingen heb ik niet
veel eisen al zeker niet
in de loop der tijd
zijn ze ontnomen
en ben ik mijn eisen kwijt
ik wil echt niet veel
alleen zo nu en dan
even het geluk proeven
zodat ik leven kan
en voor even gelukkig
mag zijn..
veel verwachtingen
heb ik niet meer
en mijn eisen zijn verdwenen
hoop heb ik alleen nog maar
dat alles ooit goed zal komen...
18/12/07
*lucienne*