En wanneer je naar haar kijkt
Naar dat lieve aardige meisje
Zie je vriendschap
En liefde voor iedereen
Maar zet eens een stapje dichterbij
En kijk haar in de ogen
Zie de pijn en het bloed
Dat haar overwelmd
En datzelfde meisje,
Zal altijd voor haar vrienden klaarstaan
Maar weet dat meisje ook,
Dat diezelfde vrienden
Ook voor haar klaar zullen staan?
Ze houden van haar,
En zouden haar nooit,
Voor geen goud, willen laten gaan
~17-12-07~